Kort og godt om nysted slagteren

Nysted Slagteren blev grundlagt for mere end hunderede år siden, nemlig i 1908. I dag står slagtermester Yvonne Larsen for driften af butikken. Hun overtog Nysted Slagteren i 2013. Der er 4 medarbejdere til at passe butik og opskæring samt pølsemageri.

Alt er hjemmelavet i vores butik. Det sætter kunderne pris på, og de kører gerne meget langt for at handle hos os. For eksempel tager en kunde jævnligt den halvanden time lange køretur fra Slagelse til Nysted for at købe vores meget efterspurgte bag-selv-leverpostej og et par rullestege.

Det velhængte, krogmodnede kød, de hjemmelavede spegepølser og spegeskinker fra vores egen pølsemager – ja, det brede sortiment af fersk kød og pålæg, hvor kvaliteten er i højsædet, lokker generelt mange kunder til butikken.

Det samme gør den personlige betjening, for vi kender kunderne og de kender os. Det gør det til en personlig oplevelse af handle hos Nysted Slagteren, der også gerne giver kunden et godt råd med på vejen om, hvordan de gode råvarer fra vores butik  skal tilberedes for at give det bedst tænkelige resultat.

Vi laver alt i smørrebrød, pølseplanker og lækre pølseborde med hjemmelavet pålæg.

Mød personalet

Yvonne – Indehaver 

  • Deltager i ekspedition
  • Står for mad-ud-af-huset
  • og alt forfaldent arbejde.

Hansjørgen  indehaver

Ole – Slagter